ATOPIK PROFESSIONAL

Suomalainen apteekkisarja Atopik tunnetaan erityisosaamisestaan herkän ihon hoidossa. Kotimaisen kauran ja metsämustikan lisäksi tuotteissa on runsaasti ihoidenttisiä aktiiviaineita kuten prebiootteja, hyaluronihappoa, keramideja ja vitamiineja, jotka sopivat erityisen hyvin tukemaan herkän ihon luonnollista suojaa.

ATOPIK PROFESSIONAL SENSITIVE 60 min 80 €

Rauhoittava kasvohoito kuivalle, herkälle ja couperosaiholle.
Atopik Professional Sensitive kasvohoito auttaa rauhoittamaan ja suojaamaan herkkää ihoa sekä vähentämään ihon punoitusta. Vahvistavan ja ihoa hemmottelevan hoidon jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta.

ATOPIK PROFESSIONAL ANTI-AGE 60 min 85 €

Kiinteyttävä ja ihoa uudistava Atopik Professional Anti-Age ehkäisee ja hoitaa ihon ikämuutoksia. Suomalaisen metsämustikkauutteen ja mustikkasiemenöljyn antioksidantit kirkastavat ihoa antaen myös suojaa ympäristön haittatekijöiltä. Anti-Age on ylellinen tehohoito, jonka jälkeen iho on kimmoisampi ja heleämpi.

ATOPIK PROFESSIONAL AHA – HAPPOKUORINTA 40 min 55 €

Atopik Professional Aha – Happokuorinta on ihoa kirkastava ja ihon uusiutumista tukeva kasvohoito.

Ihon kemiallinen kuorinta on kosmeettinen toimenpide. Se on tehokas ja turvallinen hoitomuoto, joka uudistaa ja tasoittaa ihon pintakerrosta. Kemiallisella kuorinnalla voidaan hoitaa ihon ikämuutoksia, tasoittaa ihon pintaa sekä hoitaa ihon pigmenttimuutoksia. Kemiallinen kuorinta heleyttää ja kirkastaa ihoa ja sen vuoksi sopii kaikille ihotyypeille.

ATOPIK PROFESSIONAL BALANCE 60 min 85 €
EPÄPUHDAS / AKNEIHO

Atopik Professional Balance kasvohoito on seka-, rasvaisen- ja epäpuhtaan ihon puhdistava kasvohoito. Hoito tasapainoittaa talineritystä, rauhoittaa ärtynyttä ihoa sekä vähentää punoitusta.

Tuotteissa on prebiootteja ja probiootteja, jotka tasapainottavat  ihoa vahvistaen ihon hyödyllistä mikrobikantaa.