Therma Vital Toner

Retipalm Thermal Vital Toner on raikastava ja elinvoimaa tuova alkoholiton kasvovesi, joka on tehty luonnollisista suolamineraaleista.

Runsaasti mineraaleja ja hivenaineita sisältävä kasvovesi sitoo kosteutta ihoon, vahvistaa sekä tasapainottaa ihon luonnollista suojamekanismia. Therma Vital Toner rauhoittaa nopeasti ärtyneen ihon. Ärtynyt iho, jossa tulehduksia ja näppylöitä parantuu mineraalien tulehdusta poistavasta vaikutuksesta.
Ihanteellinen miehille myös after shave tuotteena, erityisesti ärtyneelle iholle.

Aktiiviset ainesosat:
84 erilaista mineraalia ja hivenainetta
esim. Kalsium, Magnesium, Potassium,
Litium, Natrium, Rauta

Soveltuvuus:
– Kaikille ihotyypeille,
– Myös silmänympärykset ja silmäluomet,
– Erittäin herkälle iholle.

Vinkki: Kostuta vanulappu Therma Vital Tonerilla ja pyyhi kasvot, kaada vielä kasvovettä kedelle ja pirskottele vielä kasvoille. Kuiva ja ärtynyt iho janoaa mineraaleja. Viimeistele Mild Cleansing puhdistuksen, Therma Vital – kasvoveden jälkeen iho Cream SOS – voiteella.

Huom! Ärtynyneellä iholla kasvovesi nipistelee, se johtuu mineraalisuolasta eikä ole syytä huolee. Ole huoleti ja anna ihosi parantua!

Sensitiv Toner

Sensitiv Toner on alkoholiton kasvovesi, joka sisältää kevyitä hedelmähappoja (3%). Se poistaa kuollutta ihosolukkoa hellävaraisesti sekä tasapainottaa ihon luonnollista suojakerrosta. Kasvoveden käytön yhteydessä saatat tuntea miellyttävää kevyttä nipistelyä iholla. Kasvovesi valmistelee ihon vitamiineja varten jättämällä sen happamaksi – tämä on ehdotonta vitamiinien toimivuuden ja imeytymisen kannalta.
Hieman happaman pH arvon omaava Sensitiv Toner sopii kaikille ihotyypeille. Se sopii myös miehille raikastavana after shave tuotteena.
Ihon perusteellisen puhdistuksen jälkeen, levitä Sensitiv Toner vanulapulla kasvoille ja kaulaan. Älä levitä silmänympärys iholle. Kasvoveden jälkeen käytä Vitamin Hydro Geliä jonka päälle päivä- tai yövoide.

Pieni kihelmöinti iholla on merkki siitä, että ihosolusi alkavat aktivoitua ja ihosi tasapainoittua, tunnet kuinka retipalm – voiteet imeytyvät ihoosi aivan uudella tavalla. Anna siis ihosi uudistua!

Intensiv Toner

Intensiv Toner on alkoholiton kasvovesi, joka sisältää kevyitä hedelmähappoja (5%). Se poistaa kuollutta ihosolukkoa hellävaraisesti sekä tasapainottaa ihon luonnollista suojakerrosta. Kasvoveden käytön yhteydessä saatat tuntea miellyttävää kevyttä nipistelyä iholla. Kasvovesi valmistelee ihon vitamiineja varten jättämällä sen happamaksi – tämä on ehdotonta vitamiinien toimivuuden ja imeytymisen kannalta.

Hieman happaman pH arvon omaava Intensiv Toner, sopii rasvaiselle iholle sekä iholle jolla on taipumusta epäpuhtauksiin. Soveltuu myös iholle, jossa pigmenttimuutoksia ja maksaläiskiä, tuotteen ihoa uudistavan vaikutuksen vuoksi. Sopii myös miehille raikastavana after shave tuotteena.

Ihonpuhdistuksen jälkeen, levitä Intensiv Toner hoidettavalle alueelle vanulapulla. Älä levitä silmien ympäryksen herkälle iholle. Jatka hoitoa Vitamin Hydro Gel:llä jonka jälkeen päivä- tai yövoide.
Pieni kihelmöinti iholla on merkki siitä, että ihosolusi alkavat aktivoitua ja ihosi tasapainoittua, tunnet kuinka retipalm – voiteet imeytyvät ihoosi aivan uudella tavalla. Anna siis ihosi uudistua!