Soft Performance Day Cream Normal/Oily Skin

Step 1 – ihanteellinen päivävoide totuttamaan ihoa jolla on taipumus epäpuhtauksiin ja rasvaisuuteen kohti korkeampia A-, C- ja E- vitamiinia sekä beetakaroteeni pitoisuuksia. Tämä arvokkaita kasvisöljyjä ja lipidejä sisältävä tuote on osa meidän anti-aging konseptia, joka suojaa ihoa tehokkaasti ennenaikaista ikääntymistä vastaan ja säilyttää sen kimmoisana sekä napakkana.
Idyllisenä tälle ihotyypille, voide imeytyy nopeasti eikä jätä iholle rasvaista kalvoa. Sisältää myös UV-A ja UV-B suojan.
Soft Performance Day Cream normal to oily skin sopii erityisesti rasvaiselle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Step 1 tuotteet sopivat erityisesti iholle, joka ei ole vielä tottunut korkeisiin vitamiinipitoisuuksiin.
Käytä aamuisin puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen. Tyhjiöpakkauksen ansiosta Soft Performance Day Cream normal to oily on sekä tehokas että taloudellinen. Pintakuivalle iholle suositellaan lisäksi Vitamin Hydro Gel päivävoiteen alle tai hyvin rasvaiselle iholle Clear Skin päivävoiteen alla.

Esikäsittele ihosi ennen seerumin ja voiteen levittämistä Sensitiv – tai Intensiv Tonerilla näin saat retipalm- tuotteet vaikuttamaan vieläkin tehokkaammin!

Soft Performance Day Cream Normal/Dry Skin

Step 1 – ihanteellinen päivävoide totuttamaan kuivaa ja normaalia ihoa kohti korkeampia A-, C- ja E- vitamiinia sekä beetakaroteeni pitoisuuksia varten. Tämä arvokkaita kasvisöljyjä ja lipidejä sisältävä tuote on osa meidän anti-aging konseptia, joka suojaa ihoa tehokkaasti ennenaikaista ikääntymistä vastaan ja säilyttää sen kimmoisana sekä napakkana. Kevyt voide jolla on silkkisen hieno koostumus imeytyy nopeasti. Sisältää UV-A ja UV-B suojan.

Soft Performance Day Cream normal to dry skin sopii erityisesti normaalille ja kuivalle iholle. Step 1 tuotteet sopivat erityisesti iholle, joka ei ole vielä tottunut korkeisiin vitamiini pitoisuuksiin.

Käytä aamuisin puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen. Tyhjiöpakkauksen ansiosta Soft Performance Day Cream normal to dry on sekä tehokas että taloudellinen. Erittäin kuivalle iholle suositellaan lisäksi Vitamin Hydro Gel päivävoiteen alle.

High Performance Day Cream Normal/Dry Skin

Step 2 – ihanteellinen ihoa uudistava päivävoide, normaalille ja kuivalle iholle, joka sisältää korkean pitoisuuden A-, C- ja E- vitamiineja ja beetakaroteenia. Tämä arvokkaita kasvisöljyjä ja lipidejä sisältävä tuote on osa meidän anti-aging konseptia, joka suojaa ihoa tehokkaasti ennenaikaista ikääntymistä vastaan ja säilyttää sen kimmoisana sekä napakkana. Kevyt voide jolla on silkkisen hieno koostumus imeytyy nopeasti. Sisältää UV-A ja UV-B suojan.

High Performance Day Cream sopii erityisesti normaalille ja kuivalle iholle jossa on hienoja juonteita. Hoito tulisi aloittaa Step 1 – Soft Performance Day Cream tuotteella – jotta iho tottuu korkeisiin vitamiinipitoisuuksiin.

Käytä aamuisin puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen. Tyhjiöpakkauksen ansiosta High Performance Day Cream on sekä tehokas että taloudellinen. Erittäin kuivalle iholle suositellaan lisäksi Vitamin Hydro Gel päivävoiteen alle.

Active OPC Dry Control

Korkeita antioksidanttipitoisuuksia sisältävä OPC sisältää Chardonnay rypäleen uutetta, joka korjaa vaurioittunutta kollageenia ja parantaa vitamiinien vaikutusta iholla. Ainutlaatuinen yhdistelmä ravinteita suojaa ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja juonteilta. Kuiva iho tuntuu erityisen ravitulta ja hoidetulta.

OPC on lyhenne “oligomeerinen prosyanidi” , joka on täysin luonnolinen ja sitä löytyy monista kasveista. Se on aine, joka tunnetaan myös polyfenolina (=omaa useita eri fenoleja). Flavanoidit ja flavanonit kuuluvat polyfenoli joukkoihin. OPC on flavanoni, joka tarkoittaa, että se imeytyy kehoon täydellisesti. Toisin kuin flavonoidit, OPC liittyy hyvin proteiineihin ja erityisen hyvin kollageeniin. Tämäntakia sitä on myös kutsuttu “kollageeni vitamiiniksi”. Tutkimukset ovat osoittaneet, että OPC on erittäin voimakas antioksidantti, joka tukee kollageenin tuotantoa. Se korjaa vahingoittunutta kollageenia ja samalla parantaa vitamiinien vaikutusta iholla.

Kollageenin biosynteesi vaatii askorbiinihappoa (C-vitamiini), koska aminohapot: proliini ja lysiini täytyy hydraloitua ennenkuin ne voivat imeytyä ihoon fyysisesti aktiivisena kollageenina. OPC parantaa C-vitamiinin tehoa ja aktivoi uuden kollageenin tuotantoa. OPC:tä esiintyy mm. punaviinissä, joka on valmistettu rypäleistä. Rypäleen kuoresta ja erityisesti sen ytimestä on löydetty suurimpia OPC pitoisuuksia. retipalm Active OPC Dry Control on täyteläinen rauhoittava voide, jota suositellaan erittäin kuivan ihon hoitoon. Sisältää korkean pitoisuuden OPC:tä, jota saadaan chardonnay rypäleen uutteesta, joka auttaa ihoa suojautumaan ympäristön vaikutuksilta. Se myös lisää ihon puolustautumismekanismiä sekä tasapainoittaa, silottaa ja rauhoittaa ihoa. retipalm Active OPC Dry Control suojaa ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja hidastaa juonteiden syntyä. Tuote pitää ihon pidempään nuorena. Erittäin runsas voide sopii erityisesti erittäin kuivalle iholle pitäen sen pehmoisena. Bioflavonoidit, joita saadaan appelsiineista, vahvistavat verisuonten seinämiä. Näin herkkä couperosa iho vahvistuu.

Aktiiviset ainesosat:
(OPC) uutettu viinirypäleestä, rutiini,
naringin, bioflavanoideja appelsiineista.

Soveltuvuus:
– erittäin kuiva iho,
– couperosa,
– iho, jossa on juonteita,
– suojaa ihoa kylmältä.

Käyttöohje:
Käytä puhdistetulle iholle päivä ja/tai yövoiteena mikäli ihosi on todella kuiva voit käyttää voidetta sekä päivä- että yövoiteena. Mikäli ihosi on pintakuiva voit käyttää voidetta vain yövoiteena ja ottaa päivävoiteeksi hieman kevyemmän voiteen retipalm Performancesarjasta, kuten Soft Performance Day Dry ja jatkaa tästä High ja Top – tasoihin. Lisäksi voit käyttää OPC – voiteen alla seerumia, kuten Vitamin Hydro gel, CHB15 Power up, Dermal Future Lifting Concentrate.

Know How White Cream SPF15

Know How White Boosterin kanssa säännöllisesti käytettynä, tämä päivävoide säännöllistää melaniinin tuotantoa aktiivisen ravinneyhdistelmän ansiosta. Samanaikaisesti luonnollinen maitohappo kirkastaa ihoa huomattavasti. A-vitamiini vahvistaa ihoa, UVA ja UVB filtterit suojaavat sitä auringonvalolta. Säännöllisesti käytettynä yhdessä Know How White Boosterin ja vastuullisen auringonvalolle altistumisen kanssa hyperpigmentaatio vähitellen katoaa.

Käytä aamuin puhdistetulle iholle Know How White Boosterin päällä.

Tyhjiöpakkauksen ansiosta Know How White Cream on sekä tehokas että riittoisa.

Jokaisen joka on altis hyperpigmentaatiolle pitäisi välttää auringonvaloa. Päivisin iho pitää suojata auringonsuojatuotteella, esimerkiksi Calming BB Cream tai retiColour Compact Make-Up.

SOS Cream

retipalm Cream SOS on hyvin rauhoittava ja ravitseva voide kuivalle, ärtyneelle, punoittavalle ja hyvin herkälle iholle. Erikoislääkärit suosittelevat atooppisen ihottuman, psoriasiksen ja ekseeman hoitoon. Koska tuotteessa ei ole ihoa ärsyttäviä ainesosia Cream SOS sopii myös lapsien herkälle iholle.

  • MicroSilver -hopeaioneilla on antimikrobinen vaikutus: tuhoaa bakteereja ja parantaa
    ihoa. Kutina ja punoitus vähenevät ja tulehdukset paranevat.
  • Omega 6 parantaa ihon vastustuskykyä ja vähentää ihon pintakerroksen kuivumista.
  • Urea kosteuttaa ihoa ja suojaa sitä kuivumiselta.
  • Bisabolol rauhoittaa ärtynyttä ihoa.

retipalmin Cream SOS -voiteen sisältämä MicroSilver uutetaan erittäin puhtaasta hopeasta teknisen tutkimuslaitoksen, Fraunhofer-instituutin, kehittämässä monimutkaisessa fysiikan prosessissa. MicroSilver on tuhat kertaa suurempi kuin kiistanalainen nanohiukkanen (hopeavesi); se imeytyy ihohuokosiin ja ihon ryppyihin. Erityisen pintarakenteensa ansiosta MicroSilver vapauttaa jatkuvasti useiden tuntien ajan hopeaioneja, jotka tuhoavat sieni-infektioita ja bakteereja. Useissa tutkimuksissa on todettu, että iho rauhoittuu ja paranee selvästi jo lyhyen säännöllisen käytön jälkeen.

retipalm Cream SOS voide EI sisällä:

Parafiini (mineraaliöljy), parabeenit, parfymiaineet, PEG (Polyethylenglycoli), eläinperäisiä ainesosia, silikonia.

Käyttöohje:

retipalm Cream SOS kannattaa levittää iholle monta kertaa päivässä.

Aktiiviset ainesosat:

MicroSilver, Omega 6 -rasvahapot, Urea,

Bisabolol.

Soveltuvuus:

– Erittäin kuivalle iholle,

– Ärtyneelle, punoittavalle iholle,

– Atooppisen ihottuman hoitoon,

– Psoriasiksen hoitoon,

– Ekseeman hoitoon.