Know How White Booster

Voimakas tiiviste pigmenttimuutoksia vastaan. Tämä pehmeä, nopeasti imeytyvä tiiviste  on ainutlaatuinen yhdistelmä ravinteita, jotka hidastavat melaniinintuotantoa samalla kun luonnollinen maitohappo kirkastaa ihoa ja poistaa kuollutta ihosolukkoa. Pantenoli, allantoiini ja E-vitamiini ravitsevat ihoa ja suojaavat sitä ympäristön haitallisilta vaikutuksilta. Säännöllisesti käytettynä yhdessä Know How White voiteen kanssa ja vastuullisella auringonvalolle altistumisella , pigmentaatio vähitellen katoaa.
Käytä aamuin illoin puhdistetulle iholle joko päivävoiteen tai yövoiteen kanssa.
Energisoivan violetin lasin ansiosta Know How White Booster on suojattu ja erittäin tehokas.
Jokaisen joka on altis hyper-pigmentaatiolle pitäisi välttää auringonvaloa. Solarium on ehdoton ei! Päivisin iho pitää suojata auringonsuojatuotteella, esimerkiksi Sun Protection Face&Body Cream SPF 50+ tai retiColour Compact Make-Up.
Esikäsittele ihosi ennen seerumin ja voiteen levittämistä Sensitiv – tai Intensiv Tonerilla näin saat Know How White- tuotteet vaikuttamaan vieläkin tehokkaammin!

Vitamin Hydro Gel

Täydellinen päivittäishoitotuote miehille ja naisille. Tämä öljytön ja rasvaton geeli ravitsee  ihoa intensiivisesti arvokkailla A-, C- ja E-vitamiineilla sekä beetakaroteenilla. Se imeytyy nopeasti ja kosteuttaa ihoa, joka parantaa sen elastisuutta. Välittömästi voiteen jälkeen iho näyttää nuorekkaammalta ja säteilevältä.
Vitamin Hydro Gel on ihanteellinen silmän ympäryksille tai täydentämään ihon kosteusvarastoja sekä ravitsemaan sitä vitamiineilla pitkän auringonoton jälkeen. Miehet pitävät sen energisoivasta vaikutuksesta esimerkiksi parranajon jälkeen.
Käytä aamuisin ja iltaisin maksimaalisen virkistyksen saavuttamiseksi, huolellisen puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen. Tyhjiöpakkauksen ansiosta Vitamin Hydro Gel on sekä tehokas että taloudellinen. Geeliä tulisi käyttää päivävoiteen alla, sopii myös yksinään yövoiteeksi rasvaiselle iholle jolla on taipumusta epäpuhtauksiin. Vaihtoehtoisesti geeliä voi käyttää myös yövoiteen alla.

Clear Skin
 
Tämä kevyt tehotiiviste sisältää rasvattomia ainesosia , jotka säätelevät liiallista talineritystä ja edistävät aknen paranemisprosessia. Retipalm Clear Skin sisältää luonnollisen aktiivisen kasviyhdisteen Bu Qu Zhitä, magnoliaa ja pajunkuoresta uutettua salisyylihappoa. Sillä on tulehduksia estävä, antibakteerinen vaikutus ja se hillitsee talintuotantoa. Liposomin joustava kalvo mahdollistaa ainesosien vaikuttamisen ja imeytymisen syvälle ihokerroksiin ja edistää merkittävästi ihon rakenteen kehittämistä.

Aktiiviset ainesosat:
Bu Gu Zhi
Ainesosa kiinalaisesta lääketieteestä
Vaikutus: antimikroobinen

Salix Alba Bark (pajunkuori, siitä uutettu salisyylihappo)
Vaikutus: anti- tulehduksellinen,kipua lievittävä. Pajunkuoresta uutettu
salisyylihappo on hyvin hellävarainen ja iholla hyvin siedetty ainesosa.

Magnolia Grandiflora (Magnolia uute)
Vaikutus: kutinaa lievittävä

Serine, ( Amino happo )
Vaikutus: tasapainottaa ihon pH tasoa

Urea (synteettisesti valmistettu)
Vaikutus: parantaa kosteudensitomiskykyä ihon ulommissa kerroksissa ja
edistää tulehtuneen ihon paranemisprosessia.

Lactic Acid, (maitohappo )
Vaikutus: ihon oma ainesosa, tasapainottaa ihon pH-arvoa

Käyttöohje:
Puhdista iho huolellisesti puhdistustuotteella ja kasvovedellä, levitä sen jälkeen Clear Skin ihollesi. Käytä tuotetta joka aamu ja ilta, tulehtuneille alueille ja mikäli tarpeen koko kasvoille. Nuoren, erittäin rasvaisen ihon tulisi yhdistää tiiviste Vitamin Hydro Gelin kanssa. Muussa tapauksessa yhdistä Soft Performance oily skin kanssa. Levitä Clear Skin aina hoitovoiteen alle.

CHB15 Power Up

C-vitamiinilla (15%), E-vitamiinilla, phyto hormoneilla, pantenolilla ja hyaluronihapolla  rikastettu tehokas 2-vaiheinen CHB Power Up auttaa ihoa säilyttämään kimmoisuutensa, elastisuutensa ja tiheytensä. Säännöllisesti käytettynä hienot juonteet silottuvat, iho vahvistuu ja iho säilyy kirkkaana ja nuorekkaana.
Energisoivan violetin lasin ansiosta CHB15 Power Up seerumi on sekä suojattu että tehokas.
Tiiviste 1:
C ja E vitamiinien synerginen yhdistelmä yhdessä phyto hormonien kanssa suojaa ihoa tehokkaasti auringonvalon vanhentavalta vaikutukselta. Samanaikaisesti kollageenisynteesi ja solujenuudistus on stimuloitu.
Käytä 1-2 kertaa viikossa puhdistetulle kasvoille, kaulalle ja decolte-alueelle.
Tiiviste 2:
Käytettynä suoraan tiiviste 1 päällä, tämä öljytön geeli ravitsee ihoa korkeatasoisella hyaluronihapolla ja auttaa varastoimaan sitä. Pantenoli tasoittaa ihon kosteustasapainoa, silottaa ihonpintaa ja rauhoittaa ärsytystä.
Käytä päivävoiteen tai yövoiteen alla.

Dermal Future Lifting Concentrate

  30 päivän kuuri, joka sisältää korkeapitoisia ainesosia luonnonmukaisista lähteistä. Luonnolliset proteiinit, joita on hyvin työlästä käsitellä, herättävät välittömästi kohottavan tunteen iholla ja näkyvän tasoittumisen sen pinnassa. Suuri- ja pienimolekyylinen hyaluronihappo ravitsee ihoa kosteudella aina sen syvimpiin kerroksiin asti sekä pehmentää ja notkistaa sitä. Jokainen pisara tätä kallisarvoista uutetta napakoittaa huomattavasti ihoa ja antaa sille kirkkaan ja silkkisen ulkonäön. Kuuri tukee DF Creamin vaikutusta.

Käyttöohje:
Levitä 3-4 tippaa DF Lifting Concentratea kasvoille ja kaulalle, hiero iholle, jonka jälkeen levitä Dermal Future Cream. Kuuri suositellaan tekemään muutaman kerran vuodessa.

Aktiiviset ainesosat:
Arganöljy, L-Fucose, Luonnolliset
proteiinit, Lipidipeptidit, korkea- ja matala
molekyylistä hyaluronihappoa, E-vitamiini,
C-vitamiini, Pantenoli, Keramidit,
Allantoiini, Karitevoi, Damaskoksen
ruusuöljy.

Soveltuvuus:
– Iholle, jossa juonteita,
– Ihonhoitoa 40+ iholle,
– Stressaavien tilanteiden jälkeen,
– Auringonoton jälkeen,
– Kiinteyttämään.