Puhdistustuotteet
Ihonhoidon lähtökohta on aina perusteellinen puhdistus. Elimistön ulkopuoliset ja sisäiset tekijät jättävät jälkensä ihon pinnalle, jossa eritys- ja vaihtoprosessit tapahtuvat. Vesiliukoiset aineet kuten pöly ovat helppoja poistaa iholta, mutta ilman saasteiden, öljyä sisältävien kosmetiikka tuotteiden, talin ja hilseen tapauksessa joudutaan käyttämään erityisiä puhdistus tuotteita. Niiden on kyettävä sitomaan näitä likapartikkeleita. Aggressiivisia puhdistusaineita, kuten alkaliini saippuat, tulisi välttää hinnalla millä hyvänsä, koska ne kuivattavat ihoa ja tuhoavat sen luonnollisen tasapainon. Retipalm -puhdistustuotteet poistavat ulkoiset- ja elimistöntuottamat kuonat iholta perusteellisesti ja hellävaraisesti, tuhoamatta ihon luonnollista ph suojaa. Lisäksi ne valmistelevat ihon päivä- ja yöhoitotuotteitta varten.

Tutustu tarkemmin eri puhdistustuotteisiin

Kasvovedet
Kasvovesi viimeistelee ihon puhdistuksen ja valmistaa ihoa seuraaville tuotteille. Retipalm kasvovedet sisältävät mietoja hedelmähappoja, joten niillä on kevyt keratolyyttinen (kuoriva) vaikutus. Ne poistavat kuollutta ihosolukkoa paljon hellävaraisemmin kuin esimerkiksi mekaaninen rae-kuorinta. Ne jättävät ihon hieman happamaksi, jotta vitamiinit pystyvät saavuttamaan koko potentiaalinsa.

Tutustu tarkemmin eri kasvovesiin

Päivävoiteet
Iho altistuu päivisin auringonvalolle, tuulelle ja muille sääoloille, jotka voivat johtaa kuivaan- ja halkeilevaan ihoon, juonteisiin ja ryppyihin – näkyviä merkkejä ihon ennenaikaisesta ikääntymisestä. Tämä pätee erityisesti kasvojen, kaulan ja käsien ihoon, koska nämä alueet eivät yleensä ole ympäristöltä suojassa vaatteiden alla. Iho vaatii huolehtimista.

Ainut tapa jolla voimme varmistaa, että elimistömme suurin elin eli iho kykenee sen monipuolisiin tehtäviin päivittäin ja saa tarvittavat ravinteensa, on oikeanlainen ja hoitava ihonhoito. Jotta voimme valita oikeat tuotteet iholle, on tärkeää tuntea oma ihotyyppi. Kuivalla iholla on hyvin erilaiset tarpeet, kuin rasvaisella, tai iholla jolla on taipumus epäpuhtauksiin.

Tutustu tarkemmin päivävoiteisiin

Yövoiteet
Päivällä ihomme suojaa meitä auringolta ja muilta ulkopuolisilta tekijöiltä. Yöllä se korjaa ja uudistaa itseään. Yövoiteet tukevat tätä uudistumisprosessia antamalla iholle sen vaatimaa kosteutta ja tärkeitä ravinteita.

Tutustu tarkemmin yövoiteisiin

Seerumit
Seerumeilla saat lisäpotkua ihonhoitoon. Seerumeiden koostumus on ohuempi ja kevyempi kuin hoitovoiteiden, ja ne pääsevätkin vaikuttamaan syvemmälle ihoon. Seerumeissa on myös enemmän aktiiviaineita, joten ne ovat todellisia tehotuotteita.

Tutustu tarkemmin seerumeihin

Silmänympärysvoiteet
Silmänympärysiho on 5-10 kertaa ohuempaa kuin missään muualla kehossa oleva iho, jonka vuoksi se on myös paljon herkempi. Räpyttely, meikit, meikinpoisto, ripsien kestovärjäys, kulmien nyppiminen… silmienympärysalue on suuren stressin alla ja näyttää ikääntymisen merkit ensimmäisenä.

Terveen silmienympärysihon puolesta, tuotteisiin täytyy yhdistyä ravinteet ja hieno rakenne, joka ei kuormita liikaa tai jopa ärsytä herkkää ihoa. Retipalm tarjoaa tehokkaat silmänympärysihon tuotteet, jotka on valmistettu Saksassa, ja ovat täydellisiä tälle herkälle alueelle ilman lävistäviä öljyjä, jotka voivat aiheuttaa ärsytystä iholle.

Naamiot
Naamiot ovat rakenteeltaan rikkaampia ja täynnä ainesosia, jotka kosteuttavat kasvojen ihoa, kaulaa ja rintakehää syvältä ja ravitsevat niitä vitamiineilla, hivenaineilla, mineraaleilla ja muilla ravinteilla. Naamion vaikutusaika antaa myös täydellisen hetken rentouttaa kehoa ja mieltä.