Soft Performance Night Cream Normal/Oily Skin

Step 1 -ihanteellinen yövoide totuttamaan ihoa jolla on taipumus epäpuhtauksiin ja rasvaisuuteen kohti korkeampia A-, C- ja E- vitamiinia sekä beetakaroteeni pitoisuuksia.

Tämä arvokkaita kasvisöljyjä ja lipidejä sisältävä tuote on osa meidän anti-aging konseptia, joka tulee ihon parantumista ja virkistymistä yön aikana; pitää ihon kimmoisana sekä napakkana. Kevyt voide jolla on silkkisen hieno koostumus imeytyy nopeasti.

Soft Performance Night Cream normal to oily skin sopii erityisesti rasvaiselle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle sekä sekaiholle. Step 1 tuotteet sopivat erityisesti iholle, joka ei ole vielä tottunut korkeisiin vitamiini pitoisuuksiin.

Käytä iltaisin puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen. Tyhjiöpakkauksen ansiosta Soft Performance Night Cream normal to oily on sekä tehokas että taloudellinen. Pintakuivalle iholle suositellaan lisäksi Vitamin Hydro Gel päivävoiteen alle tai hyvin rasvaiselle iholle Clear Skin päivävoiteen alla

Soft Performance Night Cream Normal/Dry Skin

Step 1 – Ihanteellinen yövoide totuttamaan kuivaa tai normaalia ihoa korkeisiin pitoisuuksiin A-, C-, E- vitamiinia sekä beetakaroteenia. Tämä arvokkaita kasvisöljyjä ja lipidejä sisältävä tuote on osa meidän anti-aging konseptia, joka tukee ihon parantumista ja virkistymistä yön aikana; pitää ihon kimmoisana sekä napakkana. Kevyt voide jolla on silkkisen hieno koostumus imeytyy nopeasti.

Soft Performance Night Cream normal to dry skin sopii erityisesti normaalille ja kuivalle iholle. Step 1 tuotteet sopivat erityisesti iholle, joka ei ole vielä tottunut korkeisiin vitamiinipitoisuuksiin.

Käytä iltaisin puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen. Tyhjiöpakkauksen ansiosta Soft Performance Night Cream normal to dry on sekä tehokas että taloudellinen. Erittäin kuivalle iholle suositellaan lisäksi Vitamin Hydro Gel päivävoiteen alle.

Esikäsittele ihosi ennen seerumin ja voiteen levittämistä Sensitiv – tai Intensiv Tonerilla näin saat retipalm- tuotteet vaikuttamaan vieläkin tehokkaammin!

High Performance Night Cream Normal/Dry Skin

Step 2 – ihanteellinen ihoa uudistava yövoide, normaalille ja kuivalle iholle, joka sisältää korkean pitoisuuden A-, C- ja E- vitamiineja ja beetakaroteenia. Tämä arvokkaita kasvisöljyjä ja lipidejä sisältävä tuote on osa meidän anti-aging konseptia, joka suojaa ihoa tehokkaasti ennen aikaista ikääntymistä vastaan ja säilyttää sen kimmoisana sekä napakkana. Kevyt voide jolla on silkkisen hieno koostumus imeytyy nopeasti.

High Performance Night Cream sopii erityisesti normaalille ja kuivalle iholle jossa on hienoja juonteita. Hoito tulisi aloittaa Step 1 – Soft Performance Day Cream tuotteella – jotta iho tottuu korkeisiin vitamiinipitoisuuksiin. Käytä aamuisin puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen. Tyhjiöpakkauksen ansiosta High Performance Night Cream on sekä tehokas että taloudellinen. Erittäin kuivalle iholle suositellaan lisäksi Vitamin Hydro Gel päivävoiteen alle.

Active OPC Dry Control

Korkeita antioksidanttipitoisuuksia sisältävä OPC sisältää Chardonnay rypäleen uutetta, joka korjaa vaurioittunutta kollageenia ja parantaa vitamiinien vaikutusta iholla. Ainutlaatuinen yhdistelmä ravinteita suojaa ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja juonteilta. Kuiva iho tuntuu erityisen ravitulta ja hoidetulta.

OPC on lyhenne “oligomeerinen prosyanidi” , joka on täysin luonnolinen ja sitä löytyy monista kasveista. Se on aine, joka tunnetaan myös polyfenolina (=omaa useita eri fenoleja). Flavanoidit ja flavanonit kuuluvat polyfenoli joukkoihin. OPC on flavanoni, joka tarkoittaa, että se imeytyy kehoon täydellisesti. Toisin kuin flavonoidit, OPC liittyy hyvin proteiineihin ja erityisen hyvin kollageeniin. Tämäntakia sitä on myös kutsuttu “kollageeni vitamiiniksi”. Tutkimukset ovat osoittaneet, että OPC on erittäin voimakas antioksidantti, joka tukee kollageenin tuotantoa. Se korjaa vahingoittunutta kollageenia ja samalla parantaa vitamiinien vaikutusta iholla.

Kollageenin biosynteesi vaatii askorbiinihappoa (C-vitamiini), koska aminohapot: proliini ja lysiini täytyy hydraloitua ennenkuin ne voivat imeytyä ihoon fyysisesti aktiivisena kollageenina. OPC parantaa C-vitamiinin tehoa ja aktivoi uuden kollageenin tuotantoa. OPC:tä esiintyy mm. punaviinissä, joka on valmistettu rypäleistä. Rypäleen kuoresta ja erityisesti sen ytimestä on löydetty suurimpia OPC pitoisuuksia. retipalm Active OPC Dry Control on täyteläinen rauhoittava voide, jota suositellaan erittäin kuivan ihon hoitoon. Sisältää korkean pitoisuuden OPC:tä, jota saadaan chardonnay rypäleen uutteesta, joka auttaa ihoa suojautumaan ympäristön vaikutuksilta. Se myös lisää ihon puolustautumismekanismiä sekä tasapainoittaa, silottaa ja rauhoittaa ihoa. retipalm Active OPC Dry Control suojaa ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja hidastaa juonteiden syntyä. Tuote pitää ihon pidempään nuorena. Erittäin runsas voide sopii erityisesti erittäin kuivalle iholle pitäen sen pehmoisena. Bioflavonoidit, joita saadaan appelsiineista , vahvistavat verisuonten seinämiä. Näin herkkä couperosa iho vahvistuu.

Aktiiviset ainesosat:
(OPC) uutettu viinirypäleestä, rutiini, naringin, bioflavanoideja appelsiineista.

Soveltuvuus:
– erittäin kuiva iho,
– couperosa,
– iho, jossa on juonteita,
– suojaa ihoa kylmältä.

Käyttöohje:
Käytä puhdistetulle iholle päivä ja/tai yövoiteena mikäli ihosi on todella kuiva voit käyttää voidetta sekä päivä- että yövoiteena. Mikäli ihosi on pintakuiva voit käyttää voidetta vain yövoiteena ja ottaa päivävoiteeksi hieman kevyemmän voiteen retipalm Performancesarjasta, kuten Soft Performance Day Dry ja jatkaa tästä High ja Top – tasoihin. Lisäksi voit käyttää OPC – voiteen alla seerumia, kuten Vitamin Hydro gel, CHB15 Power up, Dermal Future Lifting Concentrate.

Tyhjiöpakkauksen ansiosta Active OPC Dry Control on riittoisa ja tehokas.

Esikäsittele ihosi ennen seerumin ja voiteen levittämistä Sensitiv – tai Intensiv Tonerilla näin saat retipalm- tuotteet vaikuttamaan vieläkin tehokkaammin!

2 Effect

2 Effect on korjaava ja puhdistava emulsio, joka puhdistaa ihosi nopeasti, tehokkaasti ja hellävaraisesti. Ihosi tulee tasaiseksi ja pehmeäksi.

Vaikutus 1: Miedot hedelmähapot kuorivat hellävaraisesti.

Vaikutus 2: Keramidit korjaavat ja vahvistavat ihon luonnollista suojakerrosta.

Iho vahvistuu ulkoisia rasitteita vastaan ja epäpuhtaudet paranevat nopeammin.

Käytä 1-2 kertaa viikossa kasvoveden jälkeen yövoiteena, huolellisesti puhdistetulle iholle. Jos ihosi on taipuvainen rasvoittumaan, käytä ilman retipalm vitamiinivoidetta. Kuivalle iholle levitä 2 Effect ennen yövoidetta. Jos iho on hyvin karkea ja suurihuokoinen, 2 Effect – voidetta voi käyttää päivittäin kuuriluontoisesti. Kuurin aikana on vältettävä suoraa auringonvaloa iholle ja aurinkosuojaa tulee käyttää. Tyhjiöpakkauksen ansiosta 2 Effect on hyvin riittoisa sekä tehokas.

2 Effect ei sovi silmänympärysalueelle ja sitä EI tule käyttää yhdessä Cell Power- tuotteen kanssa samanaikaisesti.